صحافی پایان ‌نامه

امروزه، با توجه به پیشرفت تکنولوژی، حتی چاپ و صحافی پایان ‌نامه هم به‌صورت آنلاین انجام می‌شود. یکی از بهترین مجموعه‌هایی که در پرینت و صحافی پایان ‌نامه فعالیت دارد، مجموعه چاپ آنلاین زیراکسی است که همواره تلاش می‌کند خدمات خود را با بهترین کیفیت به کاربران خود ارائه کند.
از مهم‌ترین ویژگی‌های این مجموعه می‌توان به داشتن کادری متخصص و همچنین استفاده کردن از بهترین دستگاه‌های صحافی اشاره کرد که باعث می‌شود صحافی در بالا‌ترین دقت و حساسیت ممکن انجام شود.

صحافی پایان‌نامه با گالینگور در بالاترین کیفیت

صحافی گالینگور پایان ‌نامه در بالاترین کیفیت و دقت

از آن‌جایی که صحافی گالینگور طرفداران زیادی دارد و بیشتر برای پایان ‌نامه استفاده می‌شود، زیراکسی نیروهای ویژه و مجربی را برای انجام آن قرار داده است تا پایان‌ نامه با بهترین کیفیت و در قالب استاندارد دانشگاه مورد نظر صحافی شود و رضایت دانشجویان به طور کامل جلب کند. بر روی صحافی گالینگور می‌توان عنوان را به‌صورت طلاکوب و یا نقره‌کوب درج کرد که زیراکسی این کار را با بهترین کیفیت و قیمتی مناسب برای کاربران خود انجام می‌دهد. برای دیدن تعرفه‌ها ، بر روی قیمت صحافی کلیک کنید

منحصربه‌فردترین سایت صحافی پایان ‌نامه و مزایای آن

یکی از ویژگی‌های مهم زیراکسی داشتن وب‌سایتی منحصر به فرد و کاربردی برای سفارش پرینت و صحافی پایان‌ نامه است. دانشجویان می‌توانند علاوه بر فایل پایان‌ نامه، امضای استاد و طرح دلخواه روی جلد پایان‌ نامه را نیز آپلود کنند، تا سفارش آنها مطابق میل و در بالاترین دقت انجام شود.
همچنین در این مجموعه پرینت و صحافی پایان ‌نامه با سرعت بالایی انجام می‌شود کاربران می‌توانند بدون اتلاف وقت و در کمترین بازه زمانی ممکن، صحافی دقیق و زیبا از پایان ‌نامه خود داشته باشند و در وقت و هزینه خود صرفه‌جویی کنند.

با سامانه چاپ آنلاین زیراکسی، در بهترین کیفیت و با قیمتی مناسب، پایان‌نامه خود را صحافی کنید

هزینه پایین و کیفیت بالای چاپ از دیگر ویژگی‌های مهم زیراکسی است. هزینه پرینت در این مجموعه بسیار پایین‌تر از نرخ اتحادیه است. به طوری که کاربران می‌توانند با توجه به حجم سفارشی که دارند تا 90 درصد در هزینه‌ها صرفه‌جویی کنند. برای دیدن تعرفه‌ها در زیراکسی بر روی قیمت پرینت کلیک کنید.

صحافی چیست؟

به زبانی ساده، به ترتیب قراردادن صفحات و به هم پیوستن مرتب آن‌ها، صحافی نام دارد. به‌عبارت‌دیگر، آخرین مرحله از تولید یک کتاب، مجله، پایان ‌نامه و غیره صحافی آن است. با وجود تعریف ساده، این مرحله از چاپ کار بسیار حساسی بوده و نقش مهمی در شکل‌گیری سفارش نهایی دارد.

انواع صحافی

صحافی، انواع متنوعی دارد که نویسنده متناسب با هدف، کاربرد نهایی و تعداد صفحات کتاب و مقالات خود، یکی از انواع آن را انتخاب می‌کند. انواع صحافی از منظرهای مختلفی قابل‌دسته‌بندی است که عبارت‌اند از:

    1. از نظر اجرا

  • دستی یا سنتی:

    صحافی دستی، معمولاً برای آثار نفیس هنری مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این روش تمام مراحل، از شکافتن ورقه‌های کتاب گرفته تا ته‌دوزی آن‌ها، اضافه‌کردن جلد و طلاکوبی با دست انجام می‌شود.

  • ماشینی:

    صحافی ماشینی، عموماً مختص کتاب‌ها، مجلات و مقالات چاپی است. تمام مراحل آن شامل تا شدن ورقه‌های کتاب، چیده شدن و انباشته‌شدن آن‌ها بر روی‌هم و در نهایت چسب خوردن و جلدشدن، توسط ماشین‌های مخصوص صحافی انجام می‌شود.

  • 2. از نظر روش اتصال

  • صحافی ته‌چسب:

    صحافی ته‌چسب، به دو روش زیر انجام می‌شود:

    صحافی چسب گرم: صحافی چسب گرم یا صحافی حرارتی، یکی از متداول‌ترین روش‌های صحافی است. دلیل متداول بودن این روش، سریع خشک شدن چسب گرم است. این روش، پس از سرد شدن، استحکام و ماندگاری زیادی را به همراه دارد و هر محصول چاپ‌شده‌ای را با دوام بالا در اختیار مشتریان قرار می‌دهد.

    صحافی چسب سرد: روش کار این نوع صحافی با صحافی چسب گرم یکسان است، با این تفاوت که چسب سرد پایدارتر بوده، در معرض گرما و حرارت فعال نشده و در سرما نیز نمی‌شکند. از دیگر مزایای صحافی چسب سرد، این است که چسب مورد استفاده در آن قابل بازیافت است و آسیب کمتری به محیط‌زیست وارد می‌کند.

  • صحافی فنری (سیمی کردن):

    احتمالاً اصطلاح سیمی کردن کتاب، به گوشتان خورده است. روش صحافی فنری که به آن صحافی سیمی نیز گفته می‌شود، یکی از روش‌های رایج صحافی برای کتاب‌ها یا مقالاتی یا صفحات کم به شمار می‌آید. از مزیت‌های صحافی فنری، می‌توان به‌سرعت بالای آن و ایجاد ظاهری زیبا در کتاب و جزوه اشاره کرد. همچنین این نوع صحافی، ورق زدن صفحات را ساده‌تر می‌کند و احتمال پاره شدن صفحات را به حداقل می‌رساند.

  • صحافی منگنه‌ای:

    صحافی منگنه‌ای معمولاً برای بروشور، جزوات و مقالات کم‌حجم مورد استفاده قرار می‌گیرد. در صورت استفاده از این روش برای صفحات چاپ شده با ضخامت بالا، محصول نهایی از استحکام کمی برخوردار بوده و خیلی زود زیبایی ظاهری و کیفیت خود را از دست می‌دهد. این نوع صحافی، با سرعت بالاتری نسبت به روش‌های قبلی انجام می‌شود و هزینه نهایی کمتری را برای مشتریان به همراه دارد.

  • 3. از نظر نوع جلد

  • صحافی جلد نرم یا شومیز:

    در این نوع صحافی، جلد به کار برده شده، از جنس مقواهای نازک با انعطاف‌پذیری زیاد (معمولاً کاغذگلاسه‌ای با وزن 250 گرم) است. تعداد برگه‌هایی که با این روش می‌توان به هم متصل کرد، نامحدود است و تقریباً تا قطر 7 سانتی‌متر می‌توان این کار را انجام داد؛ بنابراین این روش برای مجلات که تعداد صفحات کمی دارد، مناسب نیست.

  • صحافی جلد سخت:

    در صحافی جلد سخت، ابتدا صفحات با استفاده از چسب به هم متصل می‌شوند؛ سپس آن‌ها را به جلدی از جنس مقواهای ضخیم متصل می‌کنند. این روش انواع گوناگونی دارد. از جمله انواع جلد سخت می‌توان به مواد زیر اشاره کرد:

    جلد سخت سلفون

    در صحافی جلد سخت سلفون، ابتدا جلد به‌صورت مجزا با مقواهای بسیار ضخیم چاپ می‌شود، با استفاده از سلفون روکش‌کاری شده و در نهایت به صفحات، اتصال داده می‌شود.

    جلد سخت چرمی

    در این نوع صحافی، از جلدهایی از جنس چرم استفاده می‌کنند و بر روی آن، طرح‌های مختلفی حکاکی می‌شود. از صحافی جلد سخت چرمی، بیشتر برای کتب نفیس مانند قرآن، کتاب حافظ و... استفاده می‌شود.

    جلد سخت گالینگور

    برای انجام این نوع صحافی، ابتدا برگه‌های محصول چاپ شده مرتب می‌شود، سپس کناره‌های آن را کمی چسب می‌زنند و بعد از آن جلد را که معمولاً از جنس مقوا است، به آن می‌چسبانند. در نهایت، مقوا با لایه‌ای چرم‌مانند از جنس گالینگور، پوشانده می‌شود.
    صحافی گالینگور، بیشتر برای پایان ‌نامه و پروژه مورد استفاده قرار می‌گیرد و به همین دلیل در میان دانشجویان از محبوبیت بالایی برخوردار است. دلیل این نام‌گذاری، نوع پارچه مورد استفاده در جلد است که با نام تجاری گالینگور شناخته می‌شود.
    استفاده از این نوع صحافی استحکام بالایی داشته و باعث ماندگاری طولانی‌مدت محصولات چاپ شده، می‌شود. همچنین به دلیل وجود ستون فقرات در بخش میانی آن، این نوع جلد بسیار نرم است. زمانی که کتاب، مقاله و... بر روی سطح صاف قرار دارد، این ویژگی باعث می‌شود که بر اساس تعداد صفحاتش باز بماند و به‌قول‌معروف صفحه گم نشود. امکان حک کردن نوشته بر روی جلد به‌صورت طلاکوب و نقره‌کوب، ویژگی دیگری از صحافی گالینگور است که به زیبایی ظاهری آن اضافه می‌کند.